Restaurant bò de pasta al Vendrell

Benvingut

a

TRASTEVERE

Restaurant al Vendrell: Trastevere, una tradició italiana de tres dècades

Si busques un Restaurant bò de pasta al Vendrell que t’ofereixi una experiència culinària única, llavors no busquis més enllà de Trastevere. Fundat el 1982, som molt més que un simple restaurant; de fet, som una institució culinària arrelada a la comunitat vendrellenca i un referent indiscutible a la cuina italiana i de pizza a la regió.

La nostra història al Vendrell

La nostra història va començar en un moment crucial quan la indústria tèxtil que havia sostingut la nostra família durant generacions va començar a decaure. Va ser aleshores quan va sorgir la idea de convertir el nostre espai en un restaurant. Allò que inicialment semblava una idea inusual, aviat es va convertir en una passió compartida.

Inspirats per un sopar al Trastevere de Roma, vam decidir anomenar el nostre restaurant en honor a aquest encantador barri italià. Així va néixer Trastevere, el primer restaurant italià i pizzeria al Vendrell. Des d’aleshores hem treballat incansablement com una família per portar als nostres clients l’autèntica essència de la cuina italiana.

El llegat de Trastevere

Durant dècades, hem estat testimonis de la fidelitat dels nostres clients, generació rere generació, cosa que ens omple de gratitud. La cuina italiana autèntica, l’hospitalitat sincera i la calidesa del nostre ambient fan que Trastevere sigui el lloc perfecte per a reunions familiars i trobades amb amics.

Descobreix la Tradició a Trastevere

A Trastevere cada plat és una obra d’art culinària, preparada amb els ingredients més frescos i autèntics. Ja sigui que vulguis degustar una pizza perfectament enfornada, una pasta al dente o un exquisit plat italià, et convidem a explorar el nostre menú i descobrir la veritable essència d’Itàlia al Vendrell.

Visita’ns avui mateix

Com el millor Restaurant bò de pasta al Vendrell amb tres dècades d’experiència, el nostre compromís amb la qualitat i la satisfacció del client mai no ha disminuït. Et convidem a unir-te a nosaltres a Trastevere per gaudir d’una experiència culinària inoblidable i continuar sent part de la nostra història.

 
PHOTO-2023-06-30-16-41-51-2
PHOTO-2023-07-05-09-51-24

Formulari De
Contacte