História

Benvingut

a

TRASTEVERE

A casa ens havíem dedicat tota la vida a la indústrial textil. Però, vet aquí que l’any 1982 s’insinuava ja un inici de la futura decadència del ram. Nosaltres teníem l’espai, que avui és “pizzeria”, sense utilitzar.

Una persona (…) molt integrada i estimada en la nostra família, va insinuar, en conversa familiar, que aquí hi podríem instal·lar una “pizzeria”. La idea semblava fora de lloc, però poc a poc, va fer-nos pensar. Fos com fos, en el proper viatge a Barcelona, la meva dona i jo anàrem a menjar a una “pizzeria”. (…) vàrem fer nostre el projecte, sense pensar mai que pogués ser base de la nostra economia. Ho vàrem començar, pensant que amb un professional ho podríem portar tot.

Però les circumstàncies han estat molt diferents. Aquí hi hem treballat tota la família. Tots els fills han treballat aquí, mentre no han pogut treballar en el seu ofici. La Maria Carme, la mestressa de la casa, ha estat l’ànima pel bon funcionament de la cuina, i ara la (nostra) filla Dolors i el Pere són capdavanters de l’establiment.

En un dels viatges a Itàlia, vàrem sopar en un restaurant al barri del Trastevere de Roma. Ens va agradar. I d’allí va néixer el nom del nostre local (…) El 18 de maig del 1982 obríem la Pizzeria Trastevere, la primera que s’instal·lava a la nostra població.

Salvador Mañé Turdiu - Maig 2007

Això ho escrivia el meu pare, quan es va celebrar el 25è aniversari. Nosaltres volem continuar aquesta aventura que es va iniciar fa trenta anys. No ha estat un camí fàcil però mica en mica i amb molt d’esforç hem aconseguit un lloc dins del món de la restauració. És gratificant veure la fidelitat dels nostres clients, generació rere generació, complicitat sense la qual no podríem subsistir. Per això, les portes del Trastevere sempre són obertes a tothom, un espai on poder reunir-se en família o amics i gaudir d’un tracte proper i distès.

Dolors Manyer i Pere Amorós - Maig 2012

¡Ja hem fet 40! Un camí fet amb vosaltres i amb ganes de seguir endavant Per molts anys a tots!

Maig 2022

PHOTO-2023-06-30-16-41-51-2
PHOTO-2023-06-30-16-41-51