• LES AMANIDES

    • AMANIDA D’ESTIU

      15.00€

      enciam, maduixa, préssec, kiwi, mascarpone i gelat de vinagre de módena i gerds

    • DE SALMÓ

      15.50€

      Salmó, trinxat d'enciam, fruits secs, mozzarella de búfala i blat de moro

    • DE MANGO

      16.00€

      Enciam, mango, foie micuit, formatge parmesà, pa de pizza i reducció mòdena

    • D’ITÀLIA

      15.00€

      Enciam, tomaca confitada, nous, gorgonzola, bresaola i vinagreta de módena

    • DE LLAGOSTINS

      15.25€

      amb alvocat, tomaca, api i vinagreta de llimona

    • TROPICAL

      15.00€

      Endívies, cors de palmera, pinya, alvocat, taronja i plàtan amb salsa rosa

    • DE FORMATGE DE CABRA

      16.00€

      arrebossat, enciam, fruites, bacon i pinyons

    • MAR I MUNTANYA

      15.00€

      enciam, gambes, pollastre i kiwi amb salsa rosa

    • ESPECIAL

      15.50€

      tomaca, olives, anxoves, ceba, tonyina, bacallà, cigrons i ou dur

    • FAVETES AMB PERNIL I ALVOCAT

      15.25€
    • BRASILERA

      14.50€

      endívies, cors de palmera, ou dur, alvocat i emmental

    • CÈSAR

      14.75€

      enciam, ametlles, nous, pinyons, panses, parmesà i pa amb all i julivert

    • TRASTEVERE

      16.00€

      bacallà, favetes i romesco

    • AMB MOSTASSA ANTIGA

      15.00€

      enciam, endivies, bacallà, préssec, tomaca cirerol, ametlla picada, vinagreta de mostassa antiga i gelat de mostassa

    • XATÓ DEL VENDRELL

      15.75€

      escarola, tonyina, bacallà, olives i salsa romesco

    • ALTRES SUGGERIMENTS

    • TÀRTAR DE MANGO I ALVOCAT

      15.00€

      macerat amb mostassa i mel

    • FORMATGE MANXEC A LA PLANXA

      15.00€

      amb confitura de pebrots

    • CREP DE GAMBES I CRANC

      16.00€

      amb mozzarella, beixamel gratinada i all i julivert

    • RISSOTTO AL FUNGHI

      16.25€
    • RISSOTTO DE BACALLÀ

      16.25€
    • FORMATGE CAMEMBERT ARREBOSSAT

      14.25€

      amb coulis de fruita

    • FORMATGE PROVOLONE AL FORN

      14.25€

      amb tomaca

    • TRINXAT D’ESCALIVADA

      15.50€

      amb mozzarella de búfala, anxoves i salsa d’olives

    • “CARPACCIO” DE VEDELLA

      15.55€

      amb formatge parmesà

    • LLAGOSTINS A LA PLANXA

      19.50€
    • PASTÍS DE FULL

      13.50€

      Ceba, brie i salsa d’olives

    • BURRATA

      16.85€

      Tomaca confitat, pesto de festucs i rúcola

    • SOPA DE CEBA

      12.50€

      Temporada d’hivern

    • ESCUDELLA

      12.00€

      Temporada d’hivern

x