• LA PASTA

    • ESPAGUETTI “CACIO E PEPE”

      12.40€

      pecorino romano i pebre negre

    • AGNOLOTI

      12.10€

      de trufa amb tartufata i parmesà

    • RAVIOLI

      14.50€

      de bacallà amb pesto vermell

    • TAGLIOLINE MARINERA

      12.10€

      Taglioline de sípia, amb gambes, cranc, anxoves, bacallà, all i julivert

    • TORTELLI D’ESPINACS I FORMATGE

      11.30€

      als tres formatges

    • PANZEROTTI AL FUNGHI

      13.20€
    • FIOCCHI

      15.20€

      amb formatge i pera

    • CANELONS GRATINATS

      11.00€
    • BARREJA DE PASTA

      13.50€

      al forn o amb qualsevol salsa

    • ESPAGUETTI / TAGLIATELLE D'ESPINACS / PAPARDELLE / TORTELLINI / RAVIOLI / ESPAGUETTI A LA CHITARRA

      AMB BOLETS, VERDURES I PESTO SUAU - 12.10€
      AL PESTO VERMELL (amb bacallà) - 12.65€
      AL ROCAFORT - 11.65€
      A LA BOLONYESA - 11.25€
      A LA CARBONARA clàssica - 11.35€
      A LA CARBONARA amb crema de llet - 11.65€
      AL FUNGHI - 13.20€
      AL PESTO VERD - 11.55€
      AL GORGONZOLA - 11.65€
      AMB SALSA D’OLIVES NEGRES - 11.55€
      ALS TRES FORMATGES - 11.65€
      A LA “PANNA” - 11.65€

    • LES LASSANYES

    • LASSANYA AL FORN DE CARN

      11.90€
    • LASSANYA D’ESPINACS amb panses i pinyons

      11.90€
    • LASSANYA D’ESCALIVADA I BUTIFARRA NEGRA

      11.90€
x