Primers plats
- Timbal de llenties, arròs integral, ceba amb mel i soja
- Amanida de formatge emmental
- Amanida grega
- Amanida de pastanaga ratllada
- Escudella barrejada
- Sopa de ceba
- Canelons gratinats
- Cassoleta de patata i carn
- Torrada Trastévere
- Remenat de bolets
Segons plats
- Pizza a escollir (les clàssiques)
- Espaguetti a la bolonyesa
- Espaguetti de l’hort
- Lassanya de carn al forn
- Bistec de vedella (planxa o arrebossat)
- Cua de lluç amb salsa de llimona i pèsols
- Filet de porc amb bacó i salsa de mostassa antiga
- Mussaka
Postres
- Flam d’ou
- Copa Tobies (iogurt, gelat de nata i grosella)
- Poma al forn
- Gelats
- Pannacotta
- Mousse de xocolata amb nata
Pa, aigua, copa de cervesa, clara, refresc o 1/4L. vi (blanc, rosat o negre)
Triar dos segons tindrà un cost addicional de 2,75€
Suplement pizzes “les nostres creacions”: Consultar al cambrer