-
-
LA PASTA
-
ESPAGUETTI “CACIO E PEPE”
12.40€pecorino romano i pebre negre
-
AGNOLOTI
12.10€de trufa amb tartufata i parmesà
-
RAVIOLI
14.50€de bacallà amb pesto vermell
-
TAGLIOLINE MARINERA
12.10€Taglioline de sípia, amb gambes, cranc, anxoves, bacallà, all i julivert
-
TORTELLI D’ESPINACS I FORMATGE
11.30€als tres formatges
-
PANZEROTTI AL FUNGHI
13.20€ -
FIOCCHI
15.20€amb formatge i pera
-
CANELONS GRATINATS
11.00€ -
BARREJA DE PASTA
13.50€al forn o amb qualsevol salsa
-
ESPAGUETTI / TAGLIATELLE D'ESPINACS / PAPARDELLE / TORTELLINI / RAVIOLI / ESPAGUETTI A LA CHITARRA
AMB BOLETS, VERDURES I PESTO SUAU - 12.10€
AL PESTO VERMELL (amb bacallà) - 12.65€
AL ROCAFORT - 11.65€
A LA BOLONYESA - 11.25€
A LA CARBONARA clàssica - 11.35€
A LA CARBONARA amb crema de llet - 11.65€
AL FUNGHI - 13.20€
AL PESTO VERD - 11.55€
AL GORGONZOLA - 11.65€
AMB SALSA D’OLIVES NEGRES - 11.55€
ALS TRES FORMATGES - 11.65€
A LA “PANNA” - 11.65€
-
-
-
LES LASSANYES
-
LASSANYA AL FORN DE CARN
11.90€ -
LASSANYA D’ESPINACS amb panses i pinyons
11.90€ -
LASSANYA D’ESCALIVADA I BUTIFARRA NEGRA
11.90€
-
x